Twee rolmodellen van stichting AORC – Lebo staan vandaag (11-01-2014) in de telegraaf. Nederlands zaalvoetbal internationals Ennes van Maasbommel en Zaid el Morabiti spelen voor onze zaalvoetbalvereniging AORC/Lebo Vastgoed.

[mpc_nivo uniqueid=”nivo_slider_preview” width=”650″ height=”800″ effect=”fade” pausetime=”3000″]
[mpc_nivo_image url=”https://stichtinglebo.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2014-01-10-om-08.59.44.png”]

[/mpc_nivo]

Aanvoerder Zaid el Morabiti en keeper Ennes van Maasbommel zetten zich veelvuldig in in de achterstandswijken van Amsterdam. Binnenkort wordt gestart met een zaalvoetbalschool om moeilijke jeugd op te leiden tot jeugd sportbegeleider en scheidsrechter. Deze jongeren worden dan ingezet op de activiteiten van stichting AORC – Lebo. Te denken valt aan het fluiten van wedstrijden tijdens de basisscholencompetities in Amsterdam West en Zuid. Misschien zelfs in oktober ook in Nieuw-West.

De rolmodellen zijn van grote waarde voor stichting AORC – Lebo, want met hun aanwezigheid worden boven genoemde activiteiten en de bekende Panna toernooien en komende straatvoetbaltrainingen in de wijk een groot succes. Rolmodellen informeren, inspireren, motiveren en activeren jongeren van de straat beter dan andere.

Een mooi filmpje van onze rolmodellen in actie tijdens een van onze wijk toernooien.

[youtube video=”-fTLEW75sSo” width=”100%” height=”400px”]