Leef En Beweeg Optimaal

Ronald van Teeffelen

Voorzitter

Ronald van Teeffelen is sinds oprichting van de Stichting AORC-Lebo voorzitter van de stichting. Daarnaast is hij voorzitter van vereniging a.s.v. LEBO en algemeen directeur van LEBO Vastgoed.
Mo AKhrif

Penningmeester

Mo Akhrif is sinds 2014 betrokken als penningmeester bij de stichting. Ook van a.s.v. LEBO bekleed hij de functie van penningmeester. In het dagelijks leven is Mo eigenaar van Akhrif Consulting als fiscaal en financieel adviseur.
Cor Sluijter

Secretaris

Cor Sluijter; psycholoog; werkzaam bij Cito sinds 1986 en als directeur van de unit Beroepsonderwijs en bedrijfsleven sinds 2004. Sinds 2011 bestuurslid van zaalvoetbalvereniging a.s.v. LEBO en vanaf de oprichting Secretaris van de Stichting AORC/Lebo.
Khais Rahmanie

Bestuurslid

Khais Rahmanie studeerde rechten de VU Amsterdam in de periode 2008-2012. In 2012 afgestudeerd als Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas. Sinds 2014 ben ik verbonden aan  stichting LEBO. Hedendaags werkzaam bij de top van de Spaanse La Liga.
Vadym zellner

Projectleider

Vadym draagt zorg voor de helicopterview bij alle projecten. Dagelijks werkzaam als directeur bij maatschappelijk partner Funtrax.
Corné Rademaker

Projectleider

Corné is de brug tussen het projectplan en de uitvoering in de praktijk. Dagelijks actief als zelfstandig ondernemer in de evenementen en sport.
Nick van Teeffelen

Projectleider

Nick ondersteunt Corné en Vadym in het management. Dagelijks actief als manager van Hotel MET te Amsterdam.