Het bestuur van de stichting AORC-Lebo bestaat uit een vierdelige team. Klik op de namen om de bestuursleden beter te leren kennen.

Projectmanager: N. van Teeffelen nick-stichting-aorc

2010 Bachelor Sports, Management and Business (Sport, management & ondernemen) afgerond. 2010-2011 in Amerika een keepersopleiding opgezet. Sinds 2011 als MVO medewerker in dienst bij Lebo Vastgoed BV. Verenigingsmanager a.s.v. LEBO, Vanaf oprichtingsdatum projectmanager stichting AORC-Lebo. Daarnaast organiseer ik nog voetbalkampen.

linkedin-icon   facebook-icon   twitter-icon

 

Voorzitter: R.H. van Teeffelen

Voorzitter sinds oprichting stichting AORC-LEBO. Voorzitter zaalvoetbalvereniging a.s.v. LEBO. Directeur LEBO Vastgoed B.V.

linkedin-icon   facebook-icon   lebo-icon

 

Penningmeester: Mohamed Akhrif

“Mijn naam is Mohamed Akhrif, en ben sinds juni 2010 bestuurslid van de vereniging a.s.v. LEBO in de hoedanigheid van penningmeester. Sinds 2014 ben ik ook de penningmeester van Stichting AORC-LEBO. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Akhrif Consulting als zelfstandig financieel en fiscaal adviseur. Daarvoor ben ik 7 jaar werkzaam geweest bij een administratie- en belastingadviesbureau in Amsterdam, gericht op het MKB. Hier was ik als teamleider verantwoordelijk voor de financiële en fiscale afdeling, alsmede het begeleiden en opleiden van junioren en stagiairs. Ik studeerde Bedrijfskundige Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

 

Secretaris: C. SluijterCor sluijter

Cor Sluijter; psycholoog; werkzaam bij Cito sinds 1986 en als directeur van de unit Beroepsonderwijs en bedrijfsleven sinds 2004; sinds 2009 onbezoldigd voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor examens; sinds 2011 bestuurslid van zaalvoetbalvereniging a.s.b. LEBO en vanaf de oprichting Secretaris van de Stichting AORC/Lebo. Daarnaast bestuurlijke ervaring als secretaris en penningmeester bij een andere stichting en een schoolbestuur.

linkedin-icon   facebook-icon   twitter-icon

 

K. Rahmaniekhais

Mijn naam is Khais Rahmanie. Ik heb rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de periode 2008-2012. In 2012 ben ik afgestudeerd met de Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas. Sinds 2014 ben ik verbonden aan de stichting AORC-Lebo.

linkedin-icon

Bewaren

Bewaren